+45 20914818 jvt@rezultor.dk

Mand dig op og tro på dig selv.

Brug 5 minutter på at se dette klip fra den engelske version af Talent og læs derefter mit indlæg.

Talent er nok ikke det først ord man vil putte på denne far og søn. Deres produkt er oven i købet nok en smule tvivlsomt, men rent faktisk har de et helt særligt talent.

De tror på dem selv, er super motiverede og brænder for at vise det.

Alt for ofte ser jeg sælgere der i bund og grund ikke tror på deres produkt eller deres egne kompetencer. Det afspejler sig i deres fremtoning og kunderne gennemskuer det. Det kan enten være fordi man som sælger ikke har fået tilstrækkelig oplæring i salg eller fordi man har været sælger i mange år og har sat sig lidt for langt tilbage i stolen.

Uanset hvorfor, så kan man med 3 meget enkle handlinger gøre sin fremtræden bedre hver eneste gang.

Modellen kalder jeg “Energy Booster”

  1. AnsigtsudtrykSmil – når du smiler oplever modtageren at du mener det og desuden er det svært at tænke negative tanker når man smiler.
  2. VejrtrækningTræk vejret roligt og helt ned i maven, det skaber balance og udstråler ro. Derudover skaber det mere ilt til hjernen, som gør dig mere skarp.
  3. HoldningHold hovedet højt og ryggen rank, det sender et signal om tro på dig selv og dit produkt. Når hovedet er høj er det nemmere at smile (prøv selv). Med en rank holdning i ryggen er det nemmere at trække vejret dybt og dermed forstærke trin 2.

 

Prøv at bruge dette næste gang du skal ind til et møde, en præsentation eller skal møde en kunde i din forretning. Det skaber fornyet energi og modtageren (kunde, kollega mv.) vil kunne mærke din energi.