+45 20914818 jvt@rezultor.dk

Hvordan kan “Hjernen, kroppen & Verden” øge omsætningen hos StepStone

 

stepstone

Danmarks førende leverandører af online karriereservice og annonceringsløsninger

 

 [wpdevart_youtube]liHgoP5NqYY[/wpdevart_youtube]

Hvordan kan “Hjernen, kroppen & Verden” øge omsætningen hos StepStone

[mbYTPlayer url=”https://youtu.be/liHgoP5NqYY” opacity=”1″ quality=”medium” ratio=”auto” isinline=”false” showcontrols=”true” realfullscreen=”true” printurl=”true” autoplay=”true” volume=”100″ mute=”false” loop=”false” addraster=”false” stopmovieonblur=”false” gaTrack=”false”]

Der er undersøgelser der viser at op til 85% af alle salgsudviklingsforløbHjernen-kroppen-verden1 ikke ender med at blive en succes, grundet 3 ting:

  1. Forkert indhold – Det reelle behov for træning bliver ikke afdækket ordenligt.
  2. Sælgerne afviser udviklingen – Der tages ikke ejerskab i ledelsen og dermed ikke hos sælgerne, hvilket populært sagt skaber et “hit and run” forløb.
  3. Transfer udebliver (den primære grund) – “Transfer” er overførslen af teori og praktik ud i sælgerens virkelighed og hverdag. Det er denne overførsel der i mange tilfælde svigter, da der alt for ofte fokuseres udelukkende på teori og delvist praktik.

Dette er grunden til, at Rezultor har skabt modellen Hjernen, Kroppen & Verden, som sikrer at “Transfer” opnås og læringen forankres i salgsorganisationen. Det betyder desuden, at salgsorganisationen øger kompetenceniveau, hitrater og derved øger omsætningen.

Det er dette jeg gerne vil tale med dig om Kristina og jeg vil derfor tillade mig, at ringe til dig senest i starten af næste uge med henblik på at afholde et uforpligtende møde

Du kan desuden se anbefaling fra Brian Holmgaard her og her finder en videoanbefaling fra Bettina fra ComputerWorld.’, som deltog i selve forløbet.

 

Rigtig god dag.

Jesper Vig Thomasen

Ejer, Rezultor