+45 20914818 jvt@rezultor.dk
Rezultor og Jesper formåede at sammensætte et salgudviklingsforløb om det ”værdifulde salg”, som passede spot-on til vores medarbejdere. Sammenkoblingen af hans teori, øvelser og coaching sessioner, som tog udgangspunkt i den enkelte medarbejder, kan vi stadig den dag i dag se effekten af – vores medarbejdere taler stadig om ”Salgs Jesper”
Rezultor og jeg havde et kniv skarpt samarbejde, hvor vi fulgte op på medarbejdernes individuelle udvikling og motivation. Sammenspillet skabte nogle gode resultater under forløbet, og det resulterede i at vi var godt klædt på, til at fortsætte salgsudviklingen, da faklen blev videregivet til os.

 

Jesper Bech

Team Leader MM Call Me & Telia, Telia

Forløbet med Rezultor har givet stor succes og positiv effekt i vores teams.

Det som var den største fordel ved at bruge Rezultor og Jesper var, at han tog hensyn til de enkelte medarbejdere i hans undervisning.

Hans undervisning var situationsbestemt ud fra medarbejdernes udviklingsniveauer og det gjorde at han formåede at få hver enkelt medarbejder ombord på projektet. Hans undervisning er en blanding af workshop, sjov og leg, teori, sidde på lyt og god opfølgning. Han formåede derfor at gør salg til noget sjovt og spændende i stedet for at gøre det til noget negativt. Èn af de ting jeg husker klarest var, at han fra starten fik hjulpet medarbejderne til at definere hvor deres udviklingsniveau var. Var man ubevidst eller bevidst inkompetent? Var man bevidst eller ubevidst kompetent? Disse termer og sprog bliver den dag i dag stadig brugt i dagligdagen i Ringsted.

Jesper kan vise vejen og give gode værktøjer til salg, men det kræver i ligeså høj grad en ledelse som bagefter kan tage over og sikre værdifuld opfølgning.

 Thanks for the sales Jesper !! 😊

 

Daniel Jimenez

Team Leader MM Call Me & Telia, Telia